Slatka čarolija – praznična elektronska knjiga recepata

Slatka čarolija

Nakon posta 25 prazničnih kolača, zadovoljstvo mi je predstaviti vam još jednu lepu zbirku recepata – Slatka čarolija, punu inspiracije za predstojeće praznike. 🙂

U pitanju je elektronska knjiga recepata koju je osmislila i realizovala moja draga koleginica Milena sa bloga My Mili Cake, a nastala je saradnjom 25 blogera, ljubitelja slatkiša, koji su dali svoj doprinos knjizi i priložili svoje recepte. Ta čast i zadovoljstvo pripali su i meni između ostalih, pa se tako u knjižici nalaze i moja dva recepta – Flodni i Zvezda sa lešnicima i cimetom. Drago mi je što sam imala priliku biti deo ovog divnog projekta.

U knjizi Slatka čarolija očekuje vas preko 30 fantastičnih recepata, od keksića do torti. Pogledajte šta su to za vas spremili food blogeri i preuzmite besplatno knjigu u PDF formatu, klikom na link ispod:

PREUZMI KNJIGU

Uživaćete u “listanju” knjige, garantujem vam, jer je Milena odradila fenomenalan posao i sve recepte i fotke tako divno složila u ovu knjižicu.

Verujem da sam vas sad već zatrpala sa toliko recepata i ideja za praznike da ćete polovinu morati sačuvati za sledeću godinu. 😀 Ali od viška glava ne boli, ne? Ili možda ipak da? 😀

Čuvajte se i ostanite zdravi! Do narednog posta! :*

Vaša Natalija