Nova knjiga Gospodarskog lista “Kolači za sve prigode” u pripremi!

Kolači za sve prigode

Polako je već postala tradicija da u ovo doba godine objavim post sličan ovom. Naime, zadovoljstvo mi je saopštiti vam lepu vest da i ove godine krećem sa pripremom nove knjige, treće po redu, u saradnji sa Gospodarskim listom, čiji naziv će biti “Kolači za sve prigode”. 🙂

U pitanju je dakle knjiga koja će se sastojati od recepata za kolače za sve prilike, počev od jednostavnih za svaki dan pa do svečanih za specijalne prilike. I ovog puta je potrebno da šaljete vaše omiljene i proverene recepte sa fotografijom na mail uredništva:

recepti@gospodarski-list.hr

Svaki objavljeni recept biće nagrađen, a proces nastajanja knjige ići će istim tokom kao i do sada: vi šaljete vaše recepte koje urednica Martina i ja pregledamo, potom biramo najbolje a ja ih pripremam u svojoj kuhinji, fotografišem, sređujem fotke i vršim korekcije recepata da bi sve to na kraju uredništvo lepo složilo u knjigu koja će izaći krajem godine, odnosno u novembru.

Dakle, ni ovog puta nema ništa bez vas. Zato šaljite vaše recepte i budite deo ove lepe slatke avanture koja će rezultirati još jednom sjajnom zbirkom recepata koja će vam sigurno ulepšati svakodnevnicu ali i neke vama bitne događaje koje ne možete zamisliti bez finih poslastica. 🙂

Ukoliko još uvek niste nabavili prethodne dve knjige Gospodarskog lista koje sam pripremila, na linkovima ispod imate više informacija kako to da učinite:

Knjiga “Moji kremasti kolači”

Knjiga “Moji brzi kolači” u prodaji!

Svakako pregledajte i njihove ostale knjige sa receptima za kolače, na njihovom web shopu.

Radujem se unapred vašim receptima za koje se nadam da će stići u velikom broju! 😉 Rok za slanje je dok ne prikupimo potreban broj recepata.

Do narednog posta! 🙂

Vaša Natalija