“Moji voćni kolači” – nova knjiga Gospodarskog lista u pripremi

Moji voćni kolači blog

Dragi moji, na pomolu je nova knjiga Gospodarskog lista “Moji voćni kolači” a sad već tradicionalno, 4. put za redom, priprema i fotkanje svih kolača biće povereni meni. 🙂

Većina vas koji me pratite već zna, ali da ponovim ukratko da stojim kao stručni saradnik i fotograf iza 3 poslednje knjige Gospodarskog lista: Moji kremasti kolači, Moji brzi kolači i Kolači za sve prigode, i zaista mi je drago što se lepa i uspešna saradnja sa Gospodarskim listom nastavlja i ove godine.

Ovogodišnja tema biće dakle voćni recepti a da bi knjiga krajem godine ugledala svetlost dana, potrebno je da i ovog puta šaljete vaše proverene recepte na mail redakcije:

recepti@gospodarski-list.hr

Moji voćni kolači

Procedura izrade knjige ostaje ista kao i do sada – vi šaljete vaše recepte sa fotografijom, urednica Martina i ja ih pregledamo i biramo najbolje a svaki odabrani recept biće nagrađen. Potom ih ja pripremam i fotkam, da bi na kraju sve rezultiralo knjigom koja izlazi u novembru 2022.

Uključite se i vi u stvaranje još jedne sjajne knjige koja će vam zasladiti svakodnevnicu, i šaljite vaše recepte u što većem broju! 😉 Rok za slanje je dok ne prikupimo potreban broj recepata.

Sve dosadašnje knjige Gospodarskog lista, možete nabaviti putem njihovog web shopa.

Do narednog posta!

Vaša Natalija