Knjiga “Moji voćni kolači” u prodaji

Moji voćni kolači 8

Kao što ste navikli, sad već tradicionalno četvrtu godinu za redom, u ovo doba godine uvek objavim post nalik ovom. Naime, izašla je četvrta knjiga koju sam pripremila u saradnji sa Gospodarskim listom – “Moji voćni kolači”. 🙂

Svi koji me pratite duže vreme, znate već o čemu se radi. A evo da pojasnim ukratko i onima koji nisu upućeni. Dakle, u pitanju je još jedna knjiga Gospodarskog lista iz Zagreba na kojoj sam imala priliku raditi kao stručni saradnik i fotograf. Recepte sadržane u knjizi slale su čitateljke Gospodarskog lista a urednica Martina i ja smo i ovog puta odradile veliki posao kojim se ponosimo. 🙂

Od blizu 800 pristiglih recepata za voćne kolače na mail uredništva, odabrale smo 160 najboljih koliko ih sadrži knjiga. Sve recepte sam pripremila i fotografisala ja, a potom je to urednica Martina lepo složila u knjigu koju ćete sa uživanjem listati jer obiluje divnim, šarenim i raznovrsnim voćnim poslasticama, od jednostavnih i lako dostupnih sastojaka.

Jedna novina u odnosu na prethodne knjige je ta što zahtevniji recepti imaju i slike sa koracima pripreme, što će vam dodatno olakšati izradu kolača.

Kako nabaviti knjigu?

Knjiga “Moji voćni kolači” dostupna je za online poručivanje putem web shopa Gospodarskog lista. Moguće je naručiti knjigu iz svih zemalja širom sveta, odabirom vaše države sa liste zemalja.

Ukoliko ste iz HR, poštarina je besplatna do kraja godine. Za Srbiju i sve ostale države, poštarina se plaća. Cena poštarine formira se prilikom naručivanja, dok cena knjige iznosi 89,00 kn (11,81 eura ili 1380 din.).

Na teritoriji Hrvatske, knjiga će takođe biti uskoro dostupna na sledećim prodajnim mestima:

  • Hrvatska pošta,
  • Školska knjiga,
  • Narodne novine,
  • Trgovina Sve i svašta,
  • Interspar,
  • sve bolje opremljene knjižare.

U Srbiji nažalost nema da se kupi, tako da je poručivanje sa sajta Gospodarskog lista jedini način da dođete do knjige. Poštarina je prilično skupa (oko 2560 din.) i zaista mi je žao zbog toga, ali šta je tu je.

Nadam se da će ipak mnogi od vas biti u prilici nabaviti knjigu i da će vam se dopasti. Radila sam na njoj sa podjednakom posvećenošću kao i na prethodne tri knjige o kojima možete više pročitati na linkovima ispod:

Moji voćni kolači 1

Ukoliko ste već nabavili knjigu, volela bih čuti vaše utiske! 🙂 Želim vam uspešnu i zabavnu pripremu kolača iz knjige, a Gospodarskom listu zahvaljujem na još jednoj divnoj saradnji.

Do narednog posta!

Vaša Natalija